Tejszínes-baconos gnocchi október 14, 2024október 22, 2024 Ha te is szereted a gyorsan elkészíthető, mégis ellenállhatatlanul krémes ételeket, akkor ez a tejszínes-baconos gnocchi tökéletes választás lesz számodra! Az egyszerű, de nagyszerű összetevők kombinációja garantálja, hogy a végeredmény igazán laktató és finom lesz. A pirított bacon és a krémes szósz tökéletes párosítás. A bejegyzés megtekintése az Instagramon Vas Bia (@vas_biaval_mentesen) által megosztott bejegyzés Hozzávalók: 200 g kockázott bacon 1 fej vöröshagyma só, bors, szerecsendió 2 gerezd fokhagyma 90 ml fehér bor (jó minőségű) 1 csomag gnocchi 250 ml tejszín 90 ml víz kukorica ízlés szerint Elkészítés: Első lépés, pirítsd meg a bacont egy száraz serpenyőben, majd a megpirult bacont szedd ki és a visszamaradt zsíron pirítsd meg a hagymát. Közben főzd ki a tésztát vagy gnocchit a csomagoláson lévő leírásnak megfelelően. Ha a hagyma picit megpirult, jöhet hozzá a fokhagyma, fűszerek, majd a bor. Hagyjuk, hogy elpárologjon, aztán öntsük hozzá a tejszínt és a vizet. Az egészet főzzük össze, majd ha már besűrűsödött a szósz, akkor adjuk hozzá a kukoricát és a kifőtt tésztát vagy gnocchit. Alaposan keverjük át, hogy mindenhová jusson ebből a fincsi, krémes szószból. A tetejére kerül a pirított bacon és még reszelt parmezánnal is megszórhatjuk. Gluténmentes