Töltött csirkecomb november 10, 2024november 10, 2024 Próbáld ki ezt a töltött csirkecomb receptet Air Fryerben. A szaftos csirkehús és a fűszeres, kenyéralapú töltelék fantasztikusan harmonizálnak, és a sütés is gyorsan, egyszerűen zajlik az Air Fryerben. A bejegyzés megtekintése az Instagramon Vas Bia (@vas_biaval_mentesen) által megosztott bejegyzés Hozzávalók: 4 db egész csirkecomb 300 g Tibidabo világos puha vekni 3,5 dl tej 2 db tojás 1 fej vöröshagyma pici zsír 1 csokor petrezselyem só, bors, ételízesítő ízlés szerint Elkészítés: A töltelékhez először kockákra vágjuk a kenyeret, amit magas hőfokon megpirítunk az Air Fryerben. Sütés: 220 fok, 4 perc Közben a hagymát kevés zsíron megdinszteljük, a pirított kenyérkockákat pedig a tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A kinyomkodott kenyérhez hozzáadjuk a tojást, sült hagymát, apróra vágott petrezselymet, sót, borsot, ételízesítőt, majd összedolgozzuk és a csirke bőre alá töltjük a keveréket. Ezután mehet is sülni az Air Fryerbe. Sütés: 190 fok, 35-40 perc Air FryerGluténmentes